Antar du Fraktutmaningen?
2018-12-07

Antar du Fraktutmaningen?

Låt oss räkna på dina transporter!
Du kanske är nöjd med hur dina transporter fungerar idag. Men visst skulle det ändå vara lite intressant att få reda på vad det skulle kostat om ett annat fraktbolag hade gjort exakt samma jobb? Fraktkompaniet, till exempel.

Det enda du behöver göra för att få ett skarpt kostnadsförslag är att skicka oss din sändningshistorik för en valfri period. Vårt svar har du inom 24 timmar, eller nästföljande arbetsdag. Kolla filmen och se hur det går till!

Varför gör vi det här?
Jo, därför att vi precis som du vill att det ska vara enkelt att köpa transporter. Du ska alltid veta vad du köper, hur villkoren ser ut och vad transporten kostar. Inte minst för att kunna jämföra olika leverantörer med varandra. Därför fortsätter vi att utmana vår bransch med nya transparenta och krångelfria tjänster, som gör din tillvaro lite enklare. Läs mer och gör Fraktutmaningen här.
Ny crossdock i Göteborg
2018-12-05

Ny crossdock i Göteborg

Från och med 7 december har vi en ny, stor crossdock för högeffektiv omlastning av gods för både fjärrtrafik och lokal distribution på Exportgatan i Göteborg. Den nya anläggningen, med hela 30 portar, ligger inom inhägnat område och har kameraövervakning dygnet runt. Crossdocken blir ett starkt komplement till vårt logistikcenter på Tagenevägen, som nu får en mer renodlad funktion som lager.

Med den nya crossdocken i drift frigör vi yta för upp till 700 pallplatser i lagret på Tagenevägen. Vill du hyra? Ring oss på 031-799 99 00.
Vi flyttar Stockholmskontoret till Hammarby Sjöstad
2018-11-30

Vi flyttar Stockholmskontoret till Hammarby Sjöstad

Från och med 1 december finns vårt Stockholmskontor på ny adress i Hammarby Sjöstad. Du hittar oss på Hammarby Allé 150. Titta gärna in om du har vägarna förbi.

I övrigt fungerar allt precis som vanligt – lagret är kvar på Kumla Gårdsväg 10.
Frågor på det? Ring oss på 08-50 25 25 00!
Klimatvalet - Klimatkompensera med Fraktkompaniet
2018-04-25

Klimatvalet - Klimatkompensera med Fraktkompaniet

Låt oss samarbeta för en viktig sak både för oss, dig och våra barn! Genom att erbjuda klimatkompensation vill vi vara med och visa vägen mot hållbart samhälle. Och vi är övertygade om att omsorg om miljön också leder till hållbara affärer.

Att visa miljöansvar kan vara det som gör att kunderna väljer din produkt framför en annan. Du får ett bra säljargument samtidigt som det känns bra i magen.

Läs mer om klimatvalet och testa vår klimatkalkylator
Välkommen till dina nya sidor hos Fraktkompaniet!
2017-12-01

Välkommen till dina nya sidor hos Fraktkompaniet!

Nu har vi gjort det ännu enklare för dig som bokar dina transporter med oss direkt på webben. Från och med 13 december har du en ny bokningssida med modernare layout, enklare navigering och fler funktioner som du har nytta av i din vardag. Inom kort kommer vi att skicka dig dina nya inloggningsuppgifter som du behöver ha till hands nästa gång du bokar med oss.

Den nya kundportalen kommer du att nå på bokning.fraktkompaniet.se/k2.

Har du frågor eller funderingar? Mejla till hej@fraktkompaniet.se eller ring oss på 031-799 99 00